söndag 21 november 2010

Langkawi 22 november


Då var vi på Langkawi. Flyresan hit gick smidigt. Skönt att det var så kort flygtid, 1,5 timme, samt korta transfersträckor både i Singapore och här.
Tillbringade första natten på ett mysigt ställe precis vid stranden. Bredvid låg den mysiga reggiebaren Babylon, se kort nedan. Där åt vid en god BBQ middag och softade på kvällen. Barnen lekte vid stranden. Enda nackdelen var att baren hade liveband på kvällen/natten vilket betydde att det lät som de stod i vårt badrum och spelade, alltså helt omöjligt att sova. Idag har vi bytt till AB Motel som har fått bra recentioner på nätet och hittills instämmer vi. Bra boende till bra pris nära vattnet. Nu är det dags för lunch. Kanske blir indiskt idag om Madelene får bestämma.




3 kommentarer:

  1. Hej på er! Moa står här och säger åååååååå ååååååå när vi tittar på bilderna, både hon och jag tycker att det ser underbart härligt ut. Här hemma är det snö och rusk. Kram Linda och Moa

    SvaraRadera
  2. mmm det är ganska härligt. Det är bara sande som finns precis överalllt nu och jag som väljer gräs framför sand hemma... Kram på er med, och hoppas snön ger med dig.

    SvaraRadera