torsdag 2 december 2010

Koh Lipe Varin resort

Nu har vi bytt boende till Varin Resort. Ligger på samma strand, Pattaya beach, som Bundhaya men inte alls lika mkt folk och betydligt fräschare och större boende till samma pris. Rekommenderas. Det har varit molnigt nu i tre dagar men det är faktiskt bara skönt. Kevin har fått en mask och snorkel och älskar att "cyklopa" som han kallar det. Junia skall fått ett hon med idag. Imorgon kanske vi ger oss ut hela familjen på en båttur och snorklar om det inte blåser för mkt.

Fördelen med att vara på en strand med en massa barnfamiljer är att barnen snabbt hittar nya lekkompisar. Nu lker de med Abbe och Ville som egentligen bor på Lanta resort dit vill skall runt jul. Förhoppningvis träffar vi dem mer då.

Koh Lipe är faktiskt en riktigt mysig ö. Det enda negativa är alla svenskar, hundarna (de fyrbenta), mopparna och myggen. Det får nog en 8 på en tiogradig skala.

På tisdag åker vi tillbaka till Langkawi och sedan på onsdag åker vi till KL i fem nätter. Skall bli roligt med lite stadsliv och kanske lite shopping.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar