fredag 21 januari 2011

Baan Huay Yang den 22/1



Då har vi installerat oss i ännu ett nytt boende. Byn vi kommit till heter Huay Yang ,om man ens kan kalla det en by. Vi har hyrt en moppe som ser ut som en sidovagn för det behövs verkligen. Vi tog en tur runt "byn" igår och det är verkligen öde. Vi stannade på en liten marknad igår och det är inte konstigt att man får sig en magkörare ibland. Kött o fisk bara ligger i värmen utan någon som helst kylning. Men efter att ätit på campino i så många år är nog kroppen härdad.
Vi bor i ett inhängnat område med  dygnet runt bevakning, ett pensionärsområde. Som tur är har vi träffat en annan familj som har barn i samma ålder som våra. Huset är jättefint och poolområdet kanon bra så det blir nog en del poolhäng. Annars vet jag inte vad man kan göra här för det finns faktiskt inget att göra här. Men som sagt väldigt fint boende och fint område där vi bor och väldigt billigt att leva.

Junia har repat sig bra efter magsjukan det märks ganska snabbt när hon blir frisk. Kan inte sitta still och lika moppsig som vanligt.Men hellre en frisk mopps än en sjuk.

Så idag hade vi tänkt att inte göra någonting för som sagt här finns fan inget att göra.Så Nicke o Frida hur lykades ni vara här så länge utan att få hjärtklappning.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar