lördag 29 januari 2011

30/1 Nu räcker det.

Ännu en dag i lugnets tecken.Nu börjar det krypa på allvar i kroppen. Idag blir det pool,pool,pool och lite mat därimellan. Här händer ingenting, tur att vi träffat en annan familj som sagt har barn i samma ålder utan dom så hade nog vistelsen blivit lång här. Så min slutsats om Hyang nyang är vill man bara slappa och leva billigt så är det här platsen.Men har man lite små damp så åk någon annanstanns.

Idag är det 2 dagar kvar till vi åker till Vietnam och det känns riktigt skönt. Vi tänkte tillbringa ett par dagar i Saigon och sedan åka till ett ställe som heter Mui ne .Mui ne ligger 5 tim med bil från Saigon så det blir ingen längre resa där. Tur att Madde är med och läser på om ställen vi ska till annars så hade vi nog inte sett så mycket. I Saigon hade vi tänkt att gå på mussei om kriget,och båttur längs mekong deltat och även till cu chi tunnlarna.Cu chi tunnlarna användes under kriget för att kunna ta sig in o ut i kambodja och folk bodde även där under kriget.
I Mui ne blir det nog lite mer mysiga resturanger vid stranden och lite mer bad.Mui ne är även kännt som ett surfställe så jag hoppas kunna ta ett par lektioner där.Så apelviken får se upp till sommarn.

Men nu är det snart middag som gäller kan bli ris idag det var längesedan.

Andreas

2 kommentarer:

  1. Jag är impad att ni stannade så länge som ni gjorde- Du lät inte överförtjust i lugnet när vi pratade.

    SvaraRadera
  2. Ska du inte lära dig simma innan du surfar......

    SvaraRadera