onsdag 18 juli 2012

La Serra

Stället vi hade bokat heter La Serra. Det är byggt 1968 och har nog inte gjorts så mkt med sedan dess. Känslan man får här är en korsning mellan Dirty dancing och Sällskapsresan. Det är rent och snyggt men lite omordent. Här är aktivitetsschema med bla barnklubb, volleybollturneringar, vattengympa och pardans som merenge, cha-cha och salsa. Musiken känns även den som den är från 60-talet. Jag saknar bara Patrick Swayze ;) Vår första dag började med att vi badade i poolen och då var det informationsmöte på svenska i poolbaren.

En annan lite annorlunda sak här är att man måste ha badmössa i poolen. Känns lite märkligt när man inte är van. Junia liknar en smurf i sin turkossa och vita badmössa med öronen utanför som står rätt ut.

Kevin träffade snabbt lite nya vänner som han började leka med. Junia hängde på som vanligt. Varför leka med jämnåriga tjejer när det finns äldre killar ;).

Vi har även besökt stranden. Den var helt ok med roliga vågor att leka i. Andreas hann även med att spela Volleyboll och jag hann med en löprunda på kvällskvisten i värmen.

En aktiv första dag!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar