onsdag 23 mars 2011

23 mars Perhentian island

Idag har varit en riktigt regning dag. På eftermiddagen höll det upp en stund så då tog vi en båt till den stora ön för omväxling. Det dröjde inte länge innan regnet kom igen och beslöt oss för att åka hem. Då hade det hunnit blåsa upp så den lilla taxibåten som skulle köra oss kunde inte köra oss till Coral bay pga av vågorna så vi fick hoppa av på vägen. Det blev ofrivillig "jungeltrekking" ca 1 timme istället för att ta oss hem. Tror vi är den första barnfamiljen som gett oss på den vägen. Det såg nog bra roligt ut när vi kom genom djungeln genomblöta med vår packning och barnen hade flytvästarna på sig, men hem kom vi till slut.

I förrgår var vi också ute på båttur till den stora ön för att se om där fanns något ställe vi ville flytta till de sista dagarna. Vi hittade ett ställe Abdul Charlet som vi kunde tänka oss men det var fullt, så än en gång konstaterade vi nog att vi trivs bra där vi är.

Nu funderar vi på att åka till fastlandet redan imorgon, en dag för tidigt, om regnet och molnen fortsätter. Det är ju tråkigt att bli fast här på fredag och missa flyget till KL pga att båtarna inte går.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar