torsdag 10 mars 2011

9 mars Mae Phim

Nu har vi varit här i en vecka. Tiden här går vansinnigt snabbt och ändå gör vi inte mycket, men detta känns verkligen som semester. Vi har kommit på under vår resa att hyra hus i ett område där det förhoppningsvis finns lite fler barn är det bästa sättet att ha semester på, under förutsättning att det finns hemkörning eller take away av mat samt billig städning. Hotell tröttnar man snabbt på och restaurangbesök är inte så glamoröst när man har små barn med sig som antingen är vrålhungriga och bara vill ha mat NU, eller är trötta eller sjuvilda.
Mae phim är ett trevligt och bra område som vi definitivt skulle rekommendera andra att åka till, betydligt mysigare än Huay Yang t.ex.
Igår var vi iaf iväg ett kort sväng på en nattmarknad. Än en gång konstaterade vi att det där med shopping och marknader inte är något för våra barn iaf. De fick några leksaker och sen ville de åka hem.
Nu väntar vin och vitlöks- och chilifrästa räkor. Skall för en gång skull försöka fixa till något gott hemma, det är ju dock allt “lilllördag”.
På lördag åker vi vidare till Bangkok i tre dagar för att turista lite innan vi åker vidare till Malaysia och Perhentian Island och KL där vi skall tillbringa de sista två veckorna.

1 kommentar: