måndag 28 mars 2011

29 mars Kuala Lumpur

Så börjar vi närma oss slutet på vår resa. Det märks även här på bloggen då vi inte är lika aktiva längre med våra inlägg. De sista 6 dagarna på resan kommer vi tillbringa i KL. Det är en fantastisk bra stad tycker vi alla. Dagarna rullar på med poolbad, shopping och lite utflykter. Tror vi har shoppingförbud nu för att ej överstiga maxvikten på baggaget. Efter ett par lugna dagar då barnen var lite risiga i magen och illamående  har vi sedan besökt Berjaya Times Square och deras Theme park, Suria KLCC och lekparken utanför, blir troligen ett besök till dit till deras svar på universeum. Sen är tanken att vi imorgon skall till Midvalley shoppingmall och deras svar på busfabriken. En bio skall vi kanske också klämma in, men om barnen fick bestämma hade vi stannat inne på hotellrummet hela tiden. De verkar verkligen längta hem nu till sina rum, leksaker och kompisar. Jag och Andreas längtar också hem efter att ta tag i nya projekt som vi spånat på under vår resa. Vi får väl se hur länge energin håller i sig.

Vi bor fantastisk fint och bra på det femstjärniga hotellet Miscasa i närheten av Twin Tower och KLCC park. Skulle verkligen rekommendera detta hotellet. Dyrt om man bokat på plats, billigare om man bokar i till på Agoda. Här är rummen som en mindre lägenhet med en liten köksdel tom, och hotellet är precis nyrennoverat.

Vi har precis avslutat en underbar frukost med en äppelbakelse och kollar in vädret. Idag är det molnigt så vi skall nog snart ge oss i väg och passa på att klippa hela familjen innan vi åker hem.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar